Blogg.

Här är min nya blogg. Jag kommer radera den här bloggen till imorn, jag har också skrivit en liten förklaring till allting.

Jag i London


London var lite mysigt iallafall :) (mikaelas väska)


So far away..!

Ligger i hotell sängen och lyssnar på Avenged Sevenfold, Mikaela sitter och verkligen vräker i sig nacho chips, Kelly ligger och sover i sin barnvagn, ser väldigt mysigt ut, vill också vara bebis ibland..

Den här ''resan'' har gått åt helvete sen första minuten..små få stunder har vart bra men resten har vart skit, finns många anledningar. Vet dock inte om resten av den här skiten kommer att hålla, längtar hem.

Här är några bilder på mig för dom som är intresserade..




London ikväll!

Vi åker till London ikväll! WOOP WOOP



Hockey..

Jaha hörre ni, som vanligt förlorar Djurgården när det är en viktig match, det var väldigt nervöst och det va bra spel men jag fattade direkt att Djurgården inte skulle komma så långt, Luleå va bättre i år. Hoppas dom tar guldet då och inte Skellefteå, stavar man det så? ^^,

Skitsamma, Semper Fidelise (Evigt Trogen)  4-3 blev det tror jag, kunde tyvärr inte se allting :(

Sommarplaner..

Jag och min familj, min mamma och sådär alltså. Har bestämt att vi ska åka till nåttarö och hyra en stuga över nån vecka eller två tror jag. Det bli nog jag, min bror, min lillasyster, min mamma, hennes kille, Mikaela och Kelly som åker.
Ska bli väldigt mysigt och man längtar redan! Hoppas att det blir bra väder i sommar, inte för varmt eller bara regn men ja, ni vet väl hur bra väder brukar vara.


Middagen idag, mums mums, själv åt jag kna...

2011-03-20_16_42 (MMS)

Middagen idag, mums mums, själv åt jag knappt nåt.


Sorry..

Sorry att jag inte har uppdaterat så mycket, hade lite och göra igår. Idag har jag haft en perfekt morgon, vaknat med den man älskar och få den underbara nyvakna kyssen!

I alla fall, nu är jag hemma pga av skolan imorn, måste vila upp mig för verkstan, förhoppningsvis så får jag mecka bil, annars blir jag uttråkad och grinig. Åkte hem vid 2-3 tiden tror jag och nu har jag varit hemma i nån timme eller två. Förresten så har jag snaggat mig..äntligen slipper jag svampen på huvet haha! :)

Vet ej vad man ska göra just nu, snackar med en av mina polare, så vi kanske ska lira lite Battlefield Bad Company 2. Skönt spel, as kul när man inte har något speciellt att göra, riktigt ''Battlefield'' känsla!

Nu har jag ätit mat i alla fall, blev en mix med kyckling, klyft potatis och en riktigt god chili sås! Jag lagade faktiskt maten själv, inte riktigt men morsans kille hjälpte till med få saker. Skickar in bilder alldeles strax, min dator är f-up så jag måste skicka bilder genom mobilen -.-'

Hoppas alla har haft en skön dag, soligt och fint, kunde gå i t-shirt om man ville, i alla fall här i Stockholm höh.

Hare gott! :)

Kelly är så söt!



Lite dotter och far bilder.
Visst är vi lika?


Skroten och Sveriges lag om det..

Ibland undrar jag vad Sverige har fått sina lagar ifrån, läste för några dagar sen att på skroten så står ju bara karossen på bilen och rostar. Men varför dom bara står där är för att skroten inte äger bilen, det är fortfarande ägaren till bilen som har ansvaret för den. Varför kan man inte bara skicka bort skiten och smälta den så det blir nåt nytt?

Jo såhär är det att skrotarn måste fråga(!) ägaren av bilen om dom får smälta den, men det är också så att om dom får ett ja så måste ägaren fråga staten(!) om dom får smälta den. Va fan är det för jävla skit regel!? Så man måste fråga staten för att få rensa bort skit som förstör miljön, what the fuck?

Jag är inte nån miljöaktivist eller så men hur tänker folk ibland? Det är nog en av dom mest idiotiska lagarna jag någonsin har hört..om Sverige ska ta nåt från USA så är det väl att dom skiten i att fråga staten om dom får skrota rester av bilar! Eller?


God kväll!

Tjena tjena!

Har nyss duschat, as skönt!
Idag har det varit en ganska seg dag, vi har bara suttit hemma och kollat på tv, eller kollat på Heroes avsnitt hela dagen, plus att Kelly har sovit ganska mycket idag så det har inte funnits särskilt mycket att göra. Kelly har så himla lätt att somna när hon är med mig, lite trist ibland :)

Haha Kelly är as glad nu när hon är vaken, sitter och sprattlar i baby seaten(?) och pratar och skriker, skönt att höra fastän att hon skriker så högt!
Nu får vi se vad det blir ikväll, det blir väl kanske att hjälpa Mikaela med plugget och vila, medans Kelly är så glad ändå :)

Hare gott! Hörs senare.


God morgon!

God morgon folket!

Nu har man vart uppe ett tag..gick upp och fick söva Kelly för hon va lite små kinkig och ville absolut inte sova, men till slut så slappnade hon av och somnade in, Mikaela låg och sov en stund så jag passade på att spela lite på mobilen, lite tidsfördriv medans alla andra sover.

Nu sitter jag och Mikaela på sängen och tittar på Kelly när hon sover, misse (Mikaelas katt) ligger och kurrar.
Kelly har fått mat och har blivit ombytt på så nu har hon äntligen somnat in, lite grinig va hon, tror att små tänderna börjar komma snart :)

Här blir det Heroes maraton medans Kelly sover!


Sitter och käkar sushi med Mickis och Kell...

2011-03-17_19_01 (MMS)

Sitter och käkar sushi med Mickis och Kelly i sollentuna centrum, ganska gott :) (första gången) Kelly ligger och vrider och vändet på sig, hon somnar nog strax.


Tackar!

Mikaela har ändrat min design, blev skiit snyggt! :)
Jag ser faktiskt ganska smal ut på headern, jag är ju van att sig mig själv som en köttbulle haha.

Tack Mikaela för hjälpen! :)

Vad tycker ni om den nya designen?

Vad tycker ni om den nya designen? Lite stilrenare va?


Livet som pappa

Att vara pappa är så jäkla underbart! Tänka på sin lilla bebis som är hur nöjd som helst, och få se hennes söta lilla ansikte. Det är värmer verkligen i hjärtat när Kelly tittar på mig och ger mig världens leende, man blir så otroligt glad själv när hon ler.
När jag busar med henne så ger hon mig först uggle ögon och tittar på mig som hon undra vem fan jag är, älskar den blicken ibland, sen busar man lite mer och hon blir glad och pratar på som en pappegoja. Allt är as kul för henne, det är kul att se. Och så ger hon ju mig världens sötaste jäkla smile. Min lilla solstråle!

Jag fattar inte riktigt fortfarande att jag är pappa, folk på plugget och mina vänner kallar mig farsan. Det är kul att höra ärligt talat. Men att vara pappa är inte heller så himla lätt, precis som att vara mamma, som pappa och pojkvän/fästman(?) ska man alltid finnas där för att stötta mamman och gosa med bebisen. Jag har absolut inget emot det, men det kan bli lite mycket, men man uppskattar det så otroligt mycket när man väl tänker efter.

Älskar att ge Kelly kramar, jag menar, jag passar på nu när hon inte kan smita iväg för att leka som min lillasyster haha :)

Livet med ett barn är underbart, speciellt när man har en underbar flickvän vid sin sida också! :)

Farsan!

Jag får gåshud när jag hör den här, tänker på farsan som tog med Djurgården med sig till graven.

Det här väcker minnen med honom också, härliga minnen! :)


Lite allt möjligt

Tjena tjena! De senaste dagarna har jag varit ganska förbannad på ett par grejer, och jag har inte riktigt fått ut min vrede riktigt, min stubin har vart ganska kort just för saker som har hänt. Så nu är det såhär att jag ska spara lite pengar till en slagpåse och börja träna lite boxning, har lite erfarenhet från förr, men nu ska jag satsa lite mer på det. Får se oxå om man kan komma in till någon klubb.
Jag är ganska bredaxlad och jag ser ju ganska biffig ut, vilket jag oxå är. Så det kan vara ett plus. 
Jag va helt slut igår i armarna, jag tränade armarna kvällen innan, sedan på morgonen innan skolan och sedan på idrotten så hade vi kondition och styrketräning. Min tränare tittade på mina armar ganska ofta..*stort flin*
Äntligen har man lyckats att få lite snygga armar! 

Styrke träning är as kul, men träning överhuvudtaget är skit kul, älskar att cykla, känna hur det bränner i benen när man har cyklat ett bra tag. Eller Åka lite griller(skridskor) och känna hur kroppen har arbetat!
Älskar när man har träningsvärk i magen och känner sig lite biff eller när man har skrattat så mycket att det drar i magen och man ens små skrattar.
Aja, nu ska Mikaela och jag träffa Yousef och Paow!

Hare gott folket!


Jag gjorde inte slut med Mikaela!

Jag gjorde inte slut med Mikaela igår! Mikaelas blogg och facebook blev hackad, så ni vet !
Vi var med varandra igår :)


Bilder från Grillningen

Här kommer lite bilder från grillningen

Jag och Kelly

Grillning!

Hihi jag och älsklingen

Pokerkväll


Video från förra helgen när vi hade pokerkväll.
Haha xD


Daniella gästbloggar!

Tjaa tjaaa alla Kevins fans ! Daniella här !
Hur e de med er ?
Själv mår jag super bra ! jag kom precis hem från skolan och nu sitter jag här i mitt rum och lyssnar på
"stan " ... ni vet den där super bra Eminem låten !
kommer ni ihåg mig förresten ? jag gästbloggade ju på Kevins förra blogg ju !
Idag efter skolan hade jag de jätte kul med mina vänner, dom övade på en dans till gympan imorgon och jag filmade sen åkte alla hem förutom jag och mina gooingar Felicia och Robin hehehe  vi hade de super kul och mysigt !
På min skola slutar man runt 1 varje dag och ändå sitter jag kvar med mina kompisar till typ 6 nästan varje dag . vi har så himla kul !
jag tänkte avsluta mitt blogg inlägg med att säga att Kevin är en jätte bra kompis ! han finns alltid där när man vill prata och han frågar ofta om man mår bra osv ! jag e så himla glad att jag har honom som vän ! :) <3 jag beundrar även honom och Mikaela för att de tar så bra hand om Kelly ! 
om ni har lust kan ni ju gå in på min och Rebeckas blogg ! http://daniellarebecka.blogg.se



XOXO DANIELLA

Tjena dudes! Nu fick jag lilla Kelly att s...

2011-03-10_18_10 (MMS)

Tjena dudes! Nu fick jag lilla Kelly att somna, Mikaela och jag badade henne för en liten stund sen, och nu är vi på gång mot mitt hem i västerhaninge :) Enormt söt liten tös! Hoppas hon trivs hemma hos mig snart :)


Tjena allihopa! Igår fick ju jag ett jobb ...

Tjena allihopa! Igår fick ju jag ett jobb på verkstan med snöslungan som jag inte alls ville jobba med.. Men idag fick jag mecka bil, och jag blev skitglad, min vikarie och träläraren som ägde bilen såg direkt att jag blev mycket gladare och satte igång diret. Dom sa till och med att jag såg gladare ut och sen skämtade lite. Jag ÄLSKAR att mecka bil, vill inte göra något annat, det är skit kul ju! :) Jag är som ett barn vid julafton när jag får en bil att mecka med haha :) Nu är jag strax hos Mikaela, har saknat henne väldigt mycket. Hörs senare gott folk!


Pissed off..AGAIN!

Har ni sett bilden som två personer kommenterar om att Mikaela ser ful ut eller nåt sånt? Jag har själv tagit tag i det och blir ärligt talat riktigt j*vla förbannad. Att sitta och kommentera hur någon ser ut och tro att man är bättre är så enormt patetiskt! Man skulle bara gå fram till personen och ge dom en fet höger för det är vad dom förtjänar. Att sitta och tycker någonting är inte fel men att säga det till någon och tro att man är bättre gör den bara sämre och patetisk i andras ögon, verkar inte som att många i det här landet fattar att det finns inte hur mycket frihet som helst, vart man än kommer ifrån!

Jag kan ärligt säga att jag är inte bättre än någon annan, jag kanske inte ser exakt jämnlika men jag försöker och man kan inte försöka mer än sitt bästa. Alla är lika mycket värda anser jag men att man beter sig sådär, så sänker man bara sig lägre i värde, i alla fall i mina ögon. Så otroligt fult att kommentera hur folk ser ut innan dom själv vet hur dom ser ut. Vissa behöver växa upp!

Aja, det är vad jag tycker. Hare gott allihopa!

Rain!

Äntligen regnar det! Jag har längtat som f*n efter regn, det är det bästa jag vet! :)

Sitter och väntar på Märsta tåget till Mik...

Sitter och väntar på Märsta tåget till Mikaela, bara 9 minuter kvar. Förresten jag fattar inte hur vissa föräldrar kan köpa en iphone till sina 11-12 åriga barn! En iphone kostar för tusan 6-7000 spänn! Är det konstigt att de oftast blir rånade nu för tiden när dom går runt och flashar den? :) När jag var liten så hade jag inte ens en mobil, det var väl kanske klumpen som hette motorola då haha. Men snälla köp inte en iphone, låt dom ha din gamla nokia 3310 istället!


Omvänd rasism/diskriminering

[Innehåll från http://sevoro.com/]


Är ju inte rasist eller nånting men nu förtiden så är ju svensk = rasist ju. Det har ju blivit helt omvänt och detta land diskriminerar oss som är 100% svenskar. Det ska ju självklart inte vara nå rasism åt något håll men det har ju gått alldeles för långt när till och med vissa svenska skolor har förbjudit den svenska national sången ifrån att någonsin sjungas, eller hur?

När man söker in på skolor och sånt så vill dom ju ha 50/50 i könen mellan studenterna så om det är 50 killar som söker och 10 tjejer och dom har bara plats för 20 elever så kommer ju alla brudarna per automatik in typ medans dom resterande platserna går till killarna. Det ska ju för fan vara rättvist och alla ska ha samma chans och inte välja in någon bara för att dom är av det kvinnliga könet. Dom ska ju välja dom som är bäst kvalificerade till programmet.

Många företag gör ju samma sak, det ska vara lika många invandrare som svenskar och lika många kvinnor som män osv så det inte är en majoritet av svenskar så dom kan välja svarta, bögar, lebbar, kineser, kvinnor och andra människor istället för svenskar ju för att dom bara vill ha blandat. Det är ju fan fel det också dom ska ju även här välja dom som passar bäst för jobbet. Och detta vet jag är sant då där jag sommar jobbade så säger dom det nästan rakt ut.

Så i framtiden så kommer vi som är födda i detta skit land inte ha några rättigheter längre, och det är ju fel. Eller hur?.

Jag själv, Kevin alltså. Är INTE rasist! Jag har vissa fördomar för dom, för jag har inte haft en så bra bakrund med invandrare. Är det fel att jag har någonting emot dom? Vissa invandrare är ju oxå rasister mot oss svenskar eller hur? Alla har någonting mot varandra, så är det och kommer alltid att vara.
Jag ber om ursäkt om att jag kanske va lite rasistisk i mitt ''Västerhaninge'' inlägg för några dagar sedan. MEN..det ändrar dock inte min åsikt. Men jag är inte rasist för det! Jag har vänner som är invandrare, men dom är ju egentligen svenskar dom med eftersom dom är födda i Sverige, men lever efter sina föräldrars bakrund. Jag har ingenting emot dom.
Hare gott!


Skit skola..

Ja, som vanligt går verkstads veckan åt helvete! Våran ordinarie lärare ska vara borta 1 månad för han hade opererat sig och istället fick vi en vikarie som inte kan speciellt mycket om meck. Det vi får börja med är en snöslunga som vi ska laga, men han vet inte ens vad det är för fel på den. Hur ska någon ens kunna laga någonting om dom inte ens vet vad som är felet!?

Blir förbannad på sånt, vi gnäller såklart för vi får göra samma sak hela tiden, det blir knappt något nytt överhuvud taget. Sen tar dom upp att om det skulle vara på ett jobb så skulle det vara samma sak, nej, säger jag. För det är olika jobb nästan hela tiden i en bilverkstad, det är inte alltid samma uppgift varje dag.
Varför kan inte en person använda det som han har i huvet och fixa problemet så man slipper sånt här skit?
Finns det någon rektor som har någo vett i huvet?

Har haft 3 rektorer på dom 3 senaste skolorna jag gått på som inte har någonting innanför pannbenet, man skulle kunna göra det själv lika gärna och göra ett jobb som är 10 gånger så mycket bättre!

Suck..blir trött på sånt här, det är inte första gången något sånt här händer..fattar inte vad folk håller på med, är det ens värt att gå där längre? Jag vill ha min utbildning, men jag lär mig inte ett smack där. Jag har lärt mig enstaka saker..skulle skämmas på ett jobb om dom frågade mig vad jag visste vad det ena eller det andra va, för jag skulle inte veta det..

Msn..

Gick nyss igenom min msn och alla kontakter jag har, tänkte först: ''va fan är det här? Har ju ganska många kontakter som jag inte ens känner längre''.
När jag väl gick igenom så fick jag en massa minnen som gick upp i huvet om alla personer jag snackat med..msn har ju byggt en liten liten del av ens ungdom ändå, som jag är 92:a när man satt där framför msn och snacka med sina polare och hade as kul när man kanske va 14-15 bast. Nu sitter man liksom med en liten bebis i famnen och har en liten familj och plugg o allt, tror inte direkt att jag hade tänkt mig allt det här inte haha :)


Hur jag och Mikaela träffades, del 2

Del 1 kan du läsa här:  http://thereisnolimit.blogg.se/2011/march/hur-jag-och-mikaela-traffades.html

Efter jag och Mikaela hade blivit ihop reste hon mycket utomlands..
under den tiden hade vi vart ihop i ungefär 8 månader. Mikaela var utomlands ganska mycket och även på landet så hon och jag kunde inte träffas särskilt mycket, efter några veckor så blev det för lite träffas tid och för mycket tid ifrån varandra. Tyvärr så gjorde jag slut då eftersom Mikaela och jag knappt träffades.

Under sommaren 2009 så träffade jag en annan tjej, mitt ex Sandra. Det höll 2 månader knappt och sen va det över.
Det tog ett tag för mig att komma över det men när jag väl kom över henne så provade jag och Mikaela igen med varandra, eftersom känslorna fortfarande fanns så var det inte så svårt att bli tillsammans igen.

Vi träffades ganska ofta då under vintern och våren förra året och under februari månad blev Kelly till utan att vi visste det. Jag visste inte heller Mikaelas ålder förän på sommaren då när Mikaela kom och berättade för mig att hon var gravid och ville behålla barnet. Då sa hon att hon va yngre än vad hon sa från början, till mig sa hon att hon var ett år yngre än mig då när vi började träffas :)

Sen vet ni ju hur det har gått eftersom hon bloggade så mycket under tiden då hon var gravid osv.

Jag kommer senare att berätta hur min ''version'' av förlossningen såg ut :)


Är med Mikaela och Kelly

Hej bloggen! Är med Mikaela nu. Missade skolan idag, men det är sånt som händer. Klockan ringde inte.
Mikaela ska till Skolan snart så vi tar samma tåg härifrån.
Vi funderar på att göra något kul innan vi åker så vi får lite Quality time tillsammans innan jag åker!
Vi är bara med varandra på helgerna och det är synd..

Bild på Kelly som Mikaela tog, hon har fått sin nya fish-eye lins!


I don't want to set the world on fire



Den här låten är så himla bra!
Den är så gammaldags och romantisk.


Om Mikaelas blogg...

Hej Kevins läsare!
Det är Mikaela... Min blogg har driftfel, den kommer funka snart.


Vad som händer idag..

Hej bloggen
Idag kommer jag åka till Mikaela och sen ska vi tillsammans gå på visning på en lägenhet.
Mikaela och jag saknar varandra så mycket! Det är hemskt att bo så långt ifrån varandra.. Jag bor i västerhaninge och hon bor i Sollentuna, det skulle vara så mycket bättre om vi bodde tillsammans. Det är då vi mår som bäst.
Bråken vi har haft förekommer alltid på distans.


Strategi

Jag är en person som gillar Strategispel ganska mycket, som ett exempel: Company of Heroes.
Det är ett underbart spel som handlar under andra världskriget, mest om amerikanska versionen av kriget.

Spelets handling tar sin början under D-Dagen och spelaren får som första uppdrag att föra iland en grupp soldater vid Omaha Beach. Allt eftersom spelet fortgår kommer uppdragen att hela tiden gå närmare Berlin. Uppdragen är ofta väldigt varierande och kan innehålla allt ifrån att du ska säkra en transportväg eller att erövra en stad som sedan ska försvaras.

Spelets uppdrag följer Kapten Mackay och Löjtnant Conti i Able-kompaniet under Landstigningen i Normandie 1944. Det första uppdraget handlar om att de precis har ilandsatts och ska slå ut bunkrarna på Dog Red, Omaha Beach.
Efter det får man följa det här kompaniet och spela som dom med, och se hur deras väg gick till på vägen mot Berlin.

Spelet slutar dock i Dubois, Frankrike. Finns säkerligen en demo till den som vill testa, spelet är från 2006 men har oxå uppdaterats genom åren och det är riktigt verklig grafik, du kan spränga upp i princip vad som helst.


En bild på hur det kan se ut.


Fotografering..

Tjena tjena!
Idag skulle jag och Mikaela på fotografering med Hugo, inför Mikaelas nya header, men tyvärr så blev jag sjuk under gårdagen så jag kunde inte följa med idag, har fått halsfluss och feber.
Hoppas i alla fall att dom får ihop några bra bilder på Mikaela hehe :)

Hare gott!

På mest besökt på blogg.se


Nice att jag är på 13:E plats på blogg.se :)
Och så är det min flickvän på första plats, vilket team vi är! :)


Igår...

Igår spelade jag poker med några kompisar, det hände mycket och jag orkar inte skriva så mycket mer idag xD
Lämnar den här bilden som talar för sig själv:


Poker!

Det blir poker ikväll för några grabbar i TUS, den linjen jag går i heter se, heh..
Hoppas man vinner, har ju spelat lite men inte allt för mycket.

Good night every1!

God natt allihopa! Dags att gå o lägga sig för dagen, det är ju en dag imorgon oxå!
Sov gott!


Ett minne jag har från..

Ett minne som jag har från tiden då jag och Mikaela nyss blev tillsammans så fick jag ett samtal från hennes bästa kompis Nadya.

Det började med att jag och Mikaela snackade om hur mycket vi älskade varandra, vi var alldeles nykära och hade så mycket att ge till varandra, ja ni vet, sånt lite små barnsligt när man säger att man älskar den ena mer fram och tillbaka. Så frågade vi varandra vad vi skulle göra senare på dagen, eftersom Mikaela var i skolan och jag var hemma och skolkade från min urusla grundskole kurser.

I alla fall så skulle Mikaela in på lektion tror jag det var så vi fick lägga på. Jag satt vid datorn och gjorde mitt på Youtube och Facebook o säkert Playahead då oxå, lyssnade på musik och allt, så får jag ett samtal från Mikaela igen efter en kvart och undrar för mig själv ''är inte hon på lektion?''. Jag svarar och hör direkt, ''din jävla idiot hur kan du vara ihop med Mikaela, hur kunde du göra det..!?!'' det ena och det andra skrek hon om och jag fattade inte ett skit av vad hon pratade om så jag började käfta emot ''vem fan är du då?

Du har inte ett skit om vad jag och Mikaela gör på vår fritid..!'' osv. Nadya va urförbannad på mig och jag förstod inte varför, jag hade inte gjort något mer än att vara med Mikaela och prata lite..öh..ja och det där.
Men sen så kom Mikaela och tog mobilen från Nadya och bad om förlåtelse och jag sa bara att det är lugnt m.m och sen la vi på.

Men just det där samtalet kommer alltid att finnas i huvet om hur Nadya va så jäkla förbannad på mig att hon blev skitsur på Mikaela t.o.m, så tyckte jag att det hördes i bakrunden i alla fall, och nu sitter man bara och garvar åt det, tror säkert att Nadya gör det med.


Hur jag och Mikaela träffades..

Här är min "version" hur jag och Mikaela träffades...

Eller kanske inte version... Min "syn" på hur jag och Mikaela träffades, känslor osv.

Det började med att jag gick på Playahead.se, ja, det var ju populärt då..på den tiden hette jag ''SKK'' ''Sveriges Kram Kompis'' osv. Så ser jag på broadcasten att en Micah som Mikaela hette där, skrev ''Jag har tråkigt, är det någon som vill prata?'' så jag klickade och skrev ''Hej, vad gör du?'' och så snackade vi ett tag och det visade sig att vi hade det mesta gemensamt, som att vi gillar djur m.m. Jag sa att jag gillar vargar väldigt mycket, de verkar mysiga på nåt sätt och Mikaela gillar katter och sa att hon hade en katt som hette Misse, och vägde typ 7 kilo, ja en smällfet katt haha xD

Efter några dagar så pratade vi vidare och bytte nummer med varandra, och så började vi sms:a under några dagar innan vi träffades. Då frågade jag Mikaela om hon skulle på Ung08 det året (2008) och det skulle hon, med sin vän Nadya och jag tog med mig en tjej kompis Hanna och hon tog med sig en tjej kompis med så jag var med två tjejer och skulle träffa Mikaela. När vi väl kom till Ung08 i Kungträdgården så sms:e jag Mikaela om att jag var där och frågade vart hon var någonstans..det tog cirka en halvtimme innan vi mötte varandra vid glasskiosken vid spel hörnan av Ung08 (såklart..). Mikaela gick lite oroligt fram mot mig och hälsade och vi kramades och pratade lite. Sen skulle hon gå iväg med Nadya och då fick vi säga hej då men fick höras senare på mobilen.

Efter några få dagar träffades vi igen där vid Kungsträdgården och vi skulle dit och prata lite och lära känna varandra, så satte vi oss vid en bänk mitt i parken, jag frågade ärligt talat om jag fick en puss och det fick jag, fast att jag såg ut som jag gjorde och var en vandrande köttbulle *skratt*. Vi började ''strula'' som det hette då och det gick ett litet tag innan vi gick hemåt igen, eftersom det började bli kallt och ganska sent på natten. Jag följde med Mikaela till tåget och så åkte hon hem, jag fick vara väldigt tyst för Mikaelas mamma ringde och Mikaela ville inte att hennes mamma skulle veta att hon träffade mig (jag förstår henne haha..)

Efter att vi träffades några gånger så gick vi till slut hem till mig och öh..ja, det hände lite grejer.


Ja, det var första delen av "vår historia", del 2 kommer snart! :)

Bild från den gamla tiden (Ja ni kan ju se datumet på bilden)
Jag var 15 år och Mikaela var 12 år

Hare gott!


Efter mötet: Träffade Ämmi


Efter mötet med MSR så gick vi och solade jag och Mikaela på Solexpressen och sedan mötte vi upp Ämmi och vi käkade på donken! Gott skit!
Här är en bild på mig från idag.


Svaren från Frågestunden 3/3 2011



Hur mycket Betyder Micah för dig?
Hon betyder allt för mig precis som Kelly, hon är minst lika viktig i mitt liv.

Nemo låg med en 14 åring och dom båda var med på det. Men sen anmälde ungens pappa det och nu är han tvungen att gå till psykolog m.m och han blev stämd på ett x antal tusen kronor.
Varför är det inte så med dig?
Det är så för att Mikaelas mamma har gått med på att det är okej med det som hände, hon såg ju fram emot att få sitt barnbarn så varför skulle hon anmäla mig då för.

Hur har faderskapen påverkat ditt liv idag?
Det har bara varit positivt tycker jag, det är mycket ansvar osv med att ta hand om ett barn men jag har aldrig ångrat mig.

Kan du berätta om den andra tjejen som du var tilsammans med, Sandra?
Vad finns det att berätta? Hon var en snygg tjej som playade mig..förvånad? Nej, inte direkt. Det finns fler som henne, det är bara att kolla runt i Stockholm, fjortisar var du än tittar.

berätta något naughty om Mikaela :P
*skratt* (Mikaela tog den här frågan). Hon älskar att bitas haha :)

planerar du och Mikaela fortfarande att skaffa er egen lägenhet?
Ja, det är ett måste eftersom vi har ett barn tillsammans och att vårt förhållande ska kunna hålla, vi kan inte bara glömma varandra om vi blir osams och splittras, vi har ju ett liv som för oss tillsammans, vare sig vi vill eller inte.

varför gör ni slut och blir ihop igen hela tiden? hur tror du detta kommer påvärka Kelly när hon blir större?
Det är blir tyvärr så när det finns mycket känslor och vi inte bråkar så mycket. Vi säger saker vi inte menar och det blir värre än det skulle vara. Det påverkar nog Kelly ganska mycket, men det betyder inte att hon mår sämre eftersom hon kommer fortfarande ha en mamma och en pappa.

Vad är det bästa med att ha barn?
Att de är så gulliga och att man kan krama dem så mycket man vill utan att de kan säga ifrån, men oxå att man har en kärlek man aldrig vill eller kan bli av med :)

Har du varit full?
Haha ja, ett antal gånger, men det är inte nåt jag vill prata om.

Varför gjorde Mikaela slut med dig?
För att hon var riktigt förbannad på mig.

tycker du det kan vara jobbigt att mikaela är så stor bloggerska att liksom allt som händer mellan er kommer ut på hennes blogg och så?
Ja, ibland kan det vara väldigt jobbigt, eftersom jag får inte säga min version av det hela och jag ha fått det ryktet jag har. Men samtidigt är det ganska skönt, för då vet jag hur hon känner.

Om du var kvinna för en dag, vad hade du gjort då?
Haha ja du, jag hade utnyttjat min kropp och gjort det som behövs för att komma långt i det jag nu vill :)

vad läser du till?
Jag läser till Mekaniker, trodde alla visste det vid det här laget hehe.

skulle du kunna tänka dig ett förhållande just nu med nån annan tjej än mikaela?
Nej, det skulle jag inte kunna, det skulle kännas konstigt att ens hålla om en annan tjej, eftersom det tar tid för mig att ''glömma'' någon.

Tänker ni inte efter när ni läser flashbacktråden?
Nej, varför ska vi göra det? De får tycka va det vill, de vet ändå inte hur allt ser ut. Jag vet hur allt ligger till och jag har det bra där jag är nu, orkar inte bry mig om någon som skriver skit om mig, om de vill prata skit om mig kan de ta det med mig ansikte mot ansikte.

Skulle inte du kunna ge det ett försök att förklara hur det kändes för dig när Kelly kom upp på Mikaelas bröst för första gången?
Jo, jag tänkte faktiskt skriva lite om hur allt startade med mig och Mikaela från scratch :)  (Det kommer snart)

När visste du att du var redo för papparollen?
Ja, jag har aldrig känt mig riktigt redo förän Kelly var 15 dagar.

Kan du inte bäretta lite om din familj ? :)
Ja, jag har en lillebror som heter Tim, 15 bast och lirar WoW, jag har en morsa Vivi som är as grym, snällare person finns det nog inte förutom min mormor Eva som är lika snäll, min brorsa är oxå snäll men det är syskon kärlek mellan oss hehe. Min pappa och min morfar är döda, min pappa dog i en motorcykel olycka på centralbron i Stockholm som sagt och min morfar dog i en hjärtattack. Min farmor är död sen min pappa var 11 år. Jag har en farfar och en faster men jag har ingen kontakt med dom eller någon från min pappas sida..Jag har även en moster Veronika som är väldigt snäll och religös hehe, och min lilla kusin Yamina som är 6 år(?). Och sen självklart min lillasyster Tilly som är familjens ljusstråle! Men oxå Tillys pappa, den as grymma kocken till morsans kille Gunnar! En liten familj som försöker hålla ihop :)

Vad tycker du om att micah umgås med några av kändiseliten?
Jag har inga problem med det, hon får umgås med den hon vill bara det inte leder till någonting dåligt eller överdrivet.

Hoppas ni blev nöjda med mina svar. Hare gott!


Möte med MSR

Hej bloggen!
Idag har jag och Mikaela bestämt oss för att flytta till Myshowroom.se, bra nyheter! Jag ska bara bli lite bättre med bloggen :)
Sedan efter det gick vi och åt pizza och sen gick vi till solariumet och stekte! Jag blir så lätt brun!
Sedan mötte vi upp Ämmi en stund :)


Mikaela gästbloggar!

Tjena Tjena!
Mikaela här!
Tänkte gästblogga på Kevins blogg utan att han vet om det :P Haha!
Visst uppdaterar han för lite? Det tycker jag!
Så jag ska fylla bloggen lite nu!

Tycker Kevin är en uuuuuunderbar pappa och en jättemysig pojkvän!
Han ska ge mig massage imorgon, visst är han snäll?!
Aja nu ska jag sova, var snäll mot Kevin och kommentera inget skit, han är ny i bloggvärlden!

Pussar!

Världens mysigaste pojkvän! haha här pussar han mig på benet..


Lite om idag..1/3-2011

Hej allihopa! Idag blev det inte en dag som jag hade tänkt mig, det blev en VÄLDIGT lat dag idag..jag har bara suttit framför datorn och nördat Need For Speed Hot Pursuit! Ja, jag är en spel nörd, men det har jag berättat förr :)
Jag är faktiskt uppe i lvl 7 i både ''Cop Carrer'' och ''Wanted Career'' tror jag dom hette.

Har tänkt oxå på vad man ska skriva lite om i bloggen men ja, jag har inte så mycket för mig på dagarna än att träna armarna, sitta vid datorn och sova när jag är hemma hos mig, annars tar ju jag hand om Kelly och myser med henne och Mikaela.
Och jag stannade hemma idag just för att jag ville vara lite för mig själv..så fort jag är ledig så åker jag till Mikaela och eftersom jag pluggar och oftast är i verkstan så tar kroppen lite stryk och man behöver sova även fast man har ett barn att ta hand om och jag är inte speciellt rolig eller trevlig när jag inte fått sova. Let me sleep!!




Hare gott allihopa!

Rawr of a Engine!

Jag älskar ljudet av en V8:a, när den drar upp i varv blir man alldeles go inom sig själv. Själv skulle jag vilja ha en Dodge Charger -66 som har en 426 Hemi med 425 hk, en riktig läckerbit till bil! Tyvärr så drar den cirka 3-5 liter per milen så det lär bli sjukt dyrt gasa på till 100 km/h..

Den nya versionen av Chargern är oxå väldigt snygg, men ändå inte i samma liga som den från -66.
En annan bil som är riktigt mysig är Ford Shelby GT500, den har man sätt i filmen ''Gone in 60 seconds'', otroligt läcker! Alla versioner från 1965-2011 är riktigt mysiga! Japp, jag gillar muskelbilar till max, det ska inte vara nån import som Honda, Toyota, Alfa Romeo, Lamborghini eller Ferrari eller sånt skräp, det ska vara en riktigt hård muskel motor i med många hästkrafter i och den ska VRÅLA högt!

Gå in på youtube eller nåt och sök på nån av dom här bilarna och lyssna på deras vrål.


426 Hemi


Dodge Charger från -69

Hare gott! :)

Frågestund till klockan 12.00 imorgon!

Nu börjar jag med en frågestund, fråga på! Avslutas klockan 12.00 imorgon!


RSS 2.0