True Grit

True Grit va skitbra! Jag håller med att det va skit dåligt att den inte vann någon nomenering, filmen var bra på alla sätt, Steven Spielberg never let you down. Bröderna Cohen gjorde filmen, men Spielberg hjälpte till att regiseraden med.
Faast en grej är dock tråkigt, Matt Damon som spelade en Texas Ranger i filmen består av att han är ganska retarded, men Texas har ju ett ryckte om att alla där inte direkt är särskilt smarta. Jag själv älskar Texas och  Louisiana, de har en grym dialekt, lika väl Chicago, inte för att jag vet om dom har någon dialekt direkt men ändå :)

Ska gå o lägga mig tidigt idag, har inte sovit så bra de senaste dagarna så jag får passa på nu när jag väl kan, imorn blir det åka av till Mikaela igen och mysa med Kelly hehe :)

Hare gott allihopa! :)

Bio

Tjena allihopa! Jag vet att jag är seg på att uppdatera men jag vet inte riktigt vad jag ska skriva :)

Nu ska jag, min lillebrorsa och morsan på bio och se True Grit, den verkar vara skitbra men det får vi se när vi kommer dit. Hinner tyvärr inte uppdatera mer än det, men ni får se i alla fall mitt betyg på filmen senare.

Stannar oxå hemma idag för jag ska packa lite kläder osv för jag ska vara hos Mikaela nästan hela veckan!

Hare gott allihopa! :)

Var och bowlade med Mikaela

Hej bloggen!
Idag var jag och Mikaela och bowlade i heron city, jag vann STORT på bowling. Haha Mikaela var också duktig! :)
Här får ni se hur statistiken blev :


och här kommer en liten bild på mig:


ps. Tycker ni jag ska ha en frågestund?


Det var den dagen det..

Ja hörre ni, matchen gick rent ut sagt åt helvete..första perioden var bra, smällde till efter 5 minuter och 1-0 till Dif, sen några minuter till så pang 2-0! Efter kanske 10 minuter då kviterar Luleå och det står 2-1. Andra perioden va lika värdelös som den tredje, utvisning efter utvisning på Dif och mer fördelar till Luleå såklart..
Så 4-2 till Luleå..

Nu sitter man vid datorn, käkar snacks och dricker cola. Vad ska man göra nu då?

Hare bra folket!

Hockey time!

Nu ska jag dra iväg om köpa en plåt, biljett för er som inte vet, till hockeymatchen. Djurgårdströja på, orange mössa inför klacken på! Kolla på canalplus om ni ska se mig i klacken hehe. Och om någon ser mig så kom fram och hälsa! :)

Less fun then before..

Hej allihopa! Har ni sovit gott?
Jag har i alla fall inte gjort det, kom hem vid halv 4 på morgonen..va en riktigt rolig natt igår, mycket skitsnack om alltihopa och en massa biljard. Har ingen lust att berätta vad vi gjorde, det är nog lika bra att jag håller det för mig själv :)

Just ja! Jag såg att någon hade lagt ut mitt nummer på flashback..tyvärr så har jag inte det numret längre så ni kan tyvärr inte få tag på mig. Apropå ingenting..jag har gått in på flashback forumet och kollat in sidan där de skriver om Mikaela och mig ibland. Seriöst 163 sidor igår? Säkert mer nu, men W T F !?  Har de inget liv eller? Sitter framför en dator och kommenterar andras liv och hur andra är så dåliga i jämförelse med den personen som skriver? Riight, kan man inte kolla på sig själv först och inse att man är en ohygglig person om man sitter och kommenterar minsta lilla om någons liv och ska snacka skit bara för att personen det handlar om inte kan skriva tillbaka. Seriöst get a f*cking life!

Aja, i alla fall, till frukost blev det 3 mackor med messmör och ett glas oboy, perfekt för en morgon som detta..antar jag?
Just nu sitter jag bara och väntar, har inte ett smack att göra, det är en sån där lördag när man inte orkar göra någonting alls, man vill bara dega framför tv:n och ödsla tid för att dagen ska vara över någon gång heh.
Jag ska kanske in på hockeymatchen idag mellan Djurgården - Luleå, jag satsar på att det blir kanske 2-1 eller 3-1 till Djurgården, tror inte Luleå åker hem med en seger, gör dom det så tvivlar jag inte på att någon startar en böghög i klacken.

Ha en bra dag dudes!

Bloglovin

Följ min blogg med bloglovin

Heart of a Swedish culture

Hellow dudes! Idag har jag tagit hand om Kelly medans Mikaela har varit i plugget, nu är hon hemma och vi busar med Kelly, jag har tagit några kort som kan kan lägga upp lite senare idag, just nu lägger jag in en massa bilder och musik från min gamla mobil till den nya :)

Aja, just nu är jag lite upptagen men jag skriver lite senare.

Hörs sen!


Om idag..

Idag har jag äntligen köpt min mobil, det blev rätt dyrt men absolut värt det. Längtar tills den har laddat klart så jag kan få börja använda den!! Tyvärr så fick jag binda upp mig för att kunna få min försäkring på den :(
Idag va jag på soc mötet med Mikaela, som hon skrev på sin blogg så gick det åt helvete rent ut sagt, jag kände mig kränkt av att bara sitta där inne och prata med dem, visste inte ens vad jag skulle säga så jag lät Mikaela säga allt istället, hon va riktigt duktig.

Nu sitter jag här hos Mikaela och väntar på ingenting och pratar med Mickis. Ska oxå gå o lägga mig tidigt idag så jag orkar imorn, saknar redan Kellys lilla leende! Nu ligger hon och sover för natten, somnade direkt när mamma och pappa la henne i sängen. Det blir väl sängen alldeles strax, har inte fått sova så mycket, har slarvat med tiden när jag skulle lägga mig inför skolan..aja vi får se hur det blir :)

Imorn blir det oxå att dra ut på stan med några polare och bara njuta av natten hehe och sen på lördag blir det nog hockeymatch igen, Djurgården - Luleå!

Hörs imorn..


Här är jag igen

Tjena tjena, här är jag igen, som sagt skulle jag göra en blogg, men den har inte blivit som jag tänkt mig än, men men.

Jag kommer skriva om lite allt möjligt, inget specifikt direkt, vad jag gör om dagarna, vad som händer i plugget, i verkstan och allt annat som hör till livet :)

I alla fall..idag stannade jag hemma från plugget, kände mig rätt klasslig så jag valde att vara hemma hela dagen, förskylning är inte kul och inte heller att halsen har gått åt skogen, låter som Thane i Mass Effect 2 spelet hehe..
Jag kom nyss hem oxå, har vart med Mikaela, vi pratade lite och lyssnade på musik och hon hjälpte mig lite med bloggen, ja, jag har min gamla header, men jag har ingen annan så den här får räcka så länge. Hardstyle For The Win! Älskar Hardstyle, den får en att bli glad när man är uttråkad eller är ledsen, älskar basen med :)

Får se hur morgon dagen ser ut, ska till plugget imorn, sen ska jag även köpa en ny mobil för jag har blivit galen på min gamla mobil som faller sönder för varje dag som går..det ska bli en Samsung Galaxy S. Den är najs!
Och efter det så blir det oxå att åka av till Mikaela och sova över där, ska ta hand om Kelly under dagen.

Aja, hare najs så ses vi imorn! :)

RSS 2.0